connected & smart trucks from Toyota

Oткрийте свързаните и умни камиони от Toyota

Складовите машини на Toyota са интелигентни като стандарт

Знаете ли колко точно време машините Ви се движат из склада? Или на колко време на престой са подложени някои от машините във Вашата дейност? Възможно ли е да има решение за оптимизиране на интервалите на обслужване и намаляване на общите разходи? Сега има лесен начин да следите и контролирате операциите си, което Ви позволява да подобрите ефективността, производителността и безопасността.

Складови машини от Toyota Material Handling, поръчани след октомври 2018 г., се доставят с интегрирана телематика. В Toyota ние заемаме водещо място в тази индустрия с интелигентни машини като стандарт, защото искаме да Ви предложим машините и инструментите за логистични операции, базирани на лийн подхода.  

Разгледайте функциите на Интелигентната машина

Стандартно, интелигентните машини от Toyota Ви предоставят преглед на работното време, използването, данните за обслужване и наемите, както и възможността да направите мобилна заявка за обслужване. За да поемете контрола над Вашите операции, можете лесно да прегледате Вашите интелигентни машини в списъка на автопарка. Можете също така да проследявате използването на Вашите машини от гледна точка на работните часове, за да планирате поддръжката в точно подходящия момент, като елиминирате разхищението на време за обслужване и разходите. За максимална продължителност на работа на Вашето оборудване, можете лесно да се свържете с Вашия екип за обслужване с приложението.

Преглед на автопарка

Ще получите достъп до уеб портал и преглед на всички интелигентни машини на обекта. Вижте включените моточасовници, номерата в автопарка, данните на договорите за обслужване и наем.

Използване на машините

Проследявайте времето на работа и го съобразявайте с интервалите за обслужване, за да осигурите на Вашата машина по-дълъг жизнен цикъл.

Заявки за обслужване

Свържете се с Вашия екип за обслужване чрез уеб портала или приложението, като изпратите снимка и/или съобщение.

Управление на автопарка I_Site

С едно щракване можете да активирате I_Site, за да следите Вашите машини и водачи, които можете да подобрите, когато е необходимо.

Как надстройването до I_Site ще бъде от полза за Вашите операции

5 причини как интелигентните машини могат да подобрят Вашия бизнес-за операции с максимална добавена стойност с изключителна оптимизация и в резултат на това нулеви разход на енергия, време и пространство.

Интелигентни машини, свързващи Вашия бизнес

Как Интелигентните машини днес подготвят моя бизнес за бъдещето?

От днес интелигентните машини ще Ви помогнат да осигурите бъдещето на Вашите логистични операции. Събирайки и анализирайки данни за Вашите интелигентни машини, ще можете непрекъснато да оптимизирате различните области във Вашия бизнес. Ще можете да удължите жизнения цикъл на Вашето оборудване и да оптимизирате количеството машини през определени периоди от годината. Ще се насладите и на алтернативни търговски оферти, които отговарят на Вашите бизнес нужди, като например машини под наем, платени на час. И дори услуга за прогнозиране, за да се избегнат прекъсвания в бъдеще.

Как Интелигентните машини допринасят за лийн операциите?

В свят, в който всичко е свързано, интелигентните машини Ви предоставят точната информация, за да сте сигурни, че имате пълен контрол и може да подобрите ефективността на работата си. Ще можете да измервате и подобрявате, дори да предприемате действия от разстояние. Независимо дали сте клиент с една машина или имате голям парк мотокари в множество обекти в световен мащаб. Ефективни операции с изключителна оптимизация и нулев разход на енергия, време и пространство.

Нашата визия за интелигентна логистика

Всичко, което трябва да знаете за Интелгентните машини от Toyota

Може да харесате още

Manager looking at I_Site on iPad

I_ Site управление

I_Site свързва вашата подемно - транспортна техника, събира данните и ви дава общ преглед на случващото се, както и ви съветва как да оптимизирате работата си.

Прочети повече >

Автоматизирани решения

Автоматизирани решения

Нашата гама от автоматизирани камиони и товароносачи предлага усъвършенствани, гъвкави решения за по-ефективна и рентабилна обработка на стоки.

Прочети повече >

Shadows of a Swarm truck

Бъдещи технологии

Smart Logistics и Logiconomi ви предлагат решения, налични днес и показват нашата визия за бъдещето.

Почетете повече >

Литиево-йонни решения от Toyota

Ние предлагаме напълно интегрирани литиево-йонни батерии в цялата гама, сглобени във фабриката в съответствие със стандартите за високо качество на TPS на Toyota.

Прочети повече >