Reach truck in a temperature controlled environment

Среди с контролирана температура

Операциите в хладилни складове са една от най-трудните работни среди. Температурите под нулата влияят не само върху капацитета на батерията на Вашите машини, електрониката, смазването и способността на водачите да управляват мотокара, но също така трябва да вземете предвид и използването на пространството. Операциите в условия на охлаждане (температура на околната среда до 0°C) или замразяване (под 0°) изискват икономични, ефективни решения, които свеждат до минимум загубата на пространство, ресурси и време, като същевременно гарантират надеждност в тези взискателни среди. Ние имаме дълга история и опит в работата при нискотемпературни операции, като предлагаме стандартно пълна гама от превозни средства и решения за операции в условия на охлаждане, както и специализирани решения за хладилни складове.

Налични лийн решения за хладилни зони

Специализирани машини за хладилни складове за максимална продължителност на работа

  • За температури до -30°C
  • Специални спецификации и добавки за хладилни складове за всеки модел
  • Договор за обслужване, съобразен с Вашите нужди

Пълната гама машини на Toyota е проектирана да работи ефективно до 0°C без промени. Въпреки това, за температури до -30°C повечето машини ще трябва да бъдат адаптирани. Специфичните характеристики могат да включват неръждаема стомана, масло за хладилни складове, платформи против приплъзване, отопляеми батерии и др. Toyota предлага гама от складови машини, включително ръчни палетни колички, ордер пикъри-комисионери, ричтраци и електрокари за много тесни пътеки (VNA), както и противовесни мотокари и електрокари, които могат да бъдат напълно проектирани за използване в хладилни складове. Някои машини изискват малка модификация, например, палетните колички Toyota BT Levio и стакерите BT Staxio просто се нуждаят от нискотемпературно хидравлично масло - във всички останали аспекти те са предварително проектирани за хладилни складове с напълно запечатани компоненти. Всички машини за хладилни складове са ясно обозначени със символ със снежинка. Това помага за намаляване на разходите, като намалява риска от неправилна употреба на машините..

6 съвета за икономично мислене относно хладилните складове

Всичко, което трябва да знаете за логистиката в среда с контролирана температура

Автоматизирани решения

Автоматизирани решения

Нашата гама от автоматизирани камиони и товароносачи предлага усъвършенствани, гъвкави решения за по-ефективна и рентабилна обработка на стоки.

Прочети повече >

Литиево-йонни решения от Toyota

Ние предлагаме напълно интегрирани литиево-йонни батерии в цялата гама, сглобени във фабриката в съответствие със стандартите за високо качество на TPS на Toyota.

Прочети повече >

Driver using BT Optio for order picking

Нашата продуктова гама

Разгледайте пълната ни гама мотокари, включително товарни колички, палетни колички и ордър пикър - комисионери.

Прочетете повече >

Woman sitting at desk with laptop

Финансирайте Вашата машина

Нашата цялостна гама от финансови решения Ви предлага спокойствие, така че да можете да се съсредоточите върху основната си дейност.

Прочетете повече >